Produkty pro sušárna masa (18)

Sušené Hovězí - Sušené Hovězí Bez Nitritů

Sušené Hovězí - Sušené Hovězí Bez Nitritů

Sušené hovězí maso se vyrábí z kusů umístěných v hovězím stehně. Podle výrobních metod a použitých ingrediencí se může nazývat bresaola, grisonské maso nebo cecina. U nás je toto sušené hovězí maso sušené hovězí maso Aubrac, emblematické plemeno v Aveyronu. Silné a rafinované, nabízí alternativu k řemeslným uzeninám na bázi vepřového masa. 100% čisté hovězí, toto sušené hovězí maso Aubrac je jako všechny naše řemeslné uzeniny, uzenina bez dusičnanů a bez dalších ingrediencí než sůl z Guérande a pepř z Kampotu, IGP pepř z Kambodže s aroma eukalyptu a minerálními a květinovými tóny naší uzeniny. Pomalu sušené v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu, toto sušené hovězí maso Aubrac bude dokonalé pro váš uzenářský talíř! Společně s lonzem, coppou nebo šunkovými ořechy, vám tato bresaola z Aubracu nabídne ideální aperitivní talíř, 100% bez dusičnanů, který vás přenese do srdce Aubracu! Původ: Laissac, Aveyron Ingredience: Hovězí Aubrac, sůl z Guérande, pepř z Kampotu IGP
Celá hovězí kostra

Celá hovězí kostra

Prozkoumejte naši nabídku celého hovězího masa v původní podobě, ideální pro profesionální řezníky a milovníky kvalitního masa. Každá původní část pochází z hovězího dobytka chovaného za optimálních podmínek, aby byla zajištěna jemná a chutná masa. Ideální pro individuální porcování podle vašich potřeb, toto celé hovězí maso umožňuje připravit širokou škálu kulinářských pokrmů. Objednejte si ještě dnes pro nadstandardní hovězí maso.
Sušená klobása

Sušená klobása

Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Hovězí steak z ramene

Hovězí steak z ramene

Hovězí steak z ramene
Sušené hovězí - Sušené hovězí z Irska

Sušené hovězí - Sušené hovězí z Irska

S tisíci lety zkušeností v chovu, svými zelenými a rozlehlými loukami a mírným a temperovaným klimatem, si Grand Caractère vybral Irsko, kde je úroveň zpracování zrajícího masa velmi sofistikovaná. Aromatická harmonie dřevitých a karamelových tónů, která se uvolňuje z tohoto výjimečného masa, připomíná jemnou vůni, která se vznáší v kuchyních hvězdných šéfkuchařů. Elegantní maso, jehož pomalé zrání po dobu 30 dnů vyvažuje jeho intenzitu a chuť. Sušení v chladicí komoře je denně kontrolováno řezníky, jejichž virtuozita dodává masu hedvábnou texturu, která předznamenává jemnost jeho sladkosti v ústech. Grand Caractère zvolil transparentní technologii Skin Pack pro své obaly. Ta se přizpůsobuje masu a umožňuje vám vidět váš produkt přímo na regálu, abyste si mohli vybrat podle svých chutí: mramorování, barva, tvar, … .
Kořeněné Maso

Kořeněné Maso

Přírodní zelenina bez přidaných kostek, 100g. Koření bude v prodeji začátkem ledna, prosím, kontaktujte mě pro více informací.
Telecí maso

Telecí maso

Telecí - řeznické maso
Klobása z divočáka

Klobása z divočáka

Sviněcí salám je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 250 g a má délku 20 cm. Balení: karton o hmotnosti 5 kg pro přibližně 25 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
sušené klobásy z Pyrenejí - bez laktózy, bez lepku. Požádejte o náš katalog a ceny.

sušené klobásy z Pyrenejí - bez laktózy, bez lepku. Požádejte o náš katalog a ceny.

Sausage sec artisanal bez laktózy, bez lepku Sausage sec vyráběné tradičním způsobem, bez laktózy, bez lepku. Přírodní střívka. Různé témata pro apéritif (s ořechy z Périgordu, s jambonem z Bayonne, s býkem, s paprikou a pimentem d'Espelette, extra libové, s mozzarellou, sušenými rajčaty a bazalkou...) Hmotnost přibližně 220 g, trvanlivost 3 měsíce. K našim suchým výrobkům dodáváme Maison de la PLV a cenovky, které zdůrazňují řemeslný charakter našich výrobků bez laktózy a bez lepku. Jsme šestičlenný tým, který pracuje tradičním způsobem.
Kus steaku

Kus steaku

Sáček steakového řezu 2,5 kg
Kachní prsa - Sušená

Kachní prsa - Sušená

Specialista na velkoobchod s drůbeží, zvěřinou, foie gras a uzeninami. Kontakt 01 41 73 09 84
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušené hovězí maso Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez nitritu

Sušené hovězí maso Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez nitritu

Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Díky svému inovativnímu konceptu se sušené hovězí maso Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, známé také jako bresaola, cecina, nebo sušené maso, podle receptů a regionů, respektuje tradiční řemeslné dovednosti předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní
Sušená Klobása - Sušená klobása bez dusitanů

Sušená Klobása - Sušená klobása bez dusitanů

Tento řemeslně vyráběný sušený klobása je vyrobena v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže, v přírodní střívku. Toto sušené maso se uchovává po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Ideální pro vaše uzenářské talíře, sušená klobása doplní coppa, lonzo, salám, sušené hovězí a šunkové ořechy, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat v Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: Přibližně 200g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní
Sušená klobása

Sušená klobása

Sušená klobása 100% domácí výroba Ingredience: Vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 27,80 €/kg Produkt s minimální hmotností 300 g.
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso Aubrac, jemně nakrájené v 100% recyklovatelné skleněné nádobě. Kromě verze "Popine" o hmotnosti 70 g objevte verzi XL, Marmite o hmotnosti 300 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Marmite sušeného hovězího masa Aubrac uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissac, v Aveyronu, sušené hovězí maso Aubrac, známé také jako bresaola, cecina, nebo grisonské maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků tím, že obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso vyrobené v naší dílně vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. O zbytek se postará příroda v našich sušárnách, kde jemně sušíme tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 300 g DLC: 2 až 3 měsíce
Žaludek

Žaludek

Žaludek